Telefoon:
+31 (0)570 – 59 55 09

E-mail:
info@komperda.nl

WhatsApp:
+31 (0)570 – 59 55 09


Verbouwing Deventer

Home » Verbouwing Deventer
Verbouwingen Deventer

Verbouwing Deventer

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende verbouwingsprojecten in heel Nederland.
Of het nu gaat om de renovatie van woningen, de uitbreiding van bestaande gebouwen, renoveren van keukens en badkamers, de plaatsing van dakkapellen, kunststof kozijnen of de vernieuwing van elektrische installaties, wij kunnen elk project aan!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen bij uw verbouwing in Deventer.

Onze specialiteiten:

Bij ons bedrijf in Deventer zijn wij gespecialiseerd in verschillende soorten verbouwingen. Of het nu gaat om een kleine renovatie of een complete verbouwing, wij hebben de kennis en ervaring om uw wensen te realiseren. Onze vakmensen zorgen voor een professionele en vakkundige uitvoering van de werkzaamheden, waarbij kwaliteit altijd voorop staat. Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuwe keuken, het renoveren van een badkamer of het uitbreiden van uw woning, wij kunnen het allemaal voor u realiseren.

Verbouwing Deventer


Waar beginnen met een verbouwing?

Een goede voorbereiding is essentieel voordat u aan een verbouwing begint. Het is belangrijk om een duidelijk plan en budget op te stellen. Hierin legt u vast wat u wilt bereiken met de verbouwing en hoeveel geld u hiervoor beschikbaar heeft. Door een realistisch budget op te stellen, voorkomt u dat u tijdens de verbouwing voor verrassingen komt te staan. Daarnaast is het raadzaam om te zorgen voor de benodigde vergunningen en eventuele bouwtekeningen. Dit voorkomt problemen met de gemeente en zorgt ervoor dat de verbouwing volgens de geldende regels en richtlijnen verloopt.

Welke werkzaamheden voeren wij uit:

Bij ons bedrijf zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten werkzaamheden tijdens een verbouwing in Deventer. Hieronder vindt u een overzicht van de werkzaamheden die wij o.a. uitvoeren:
 • Sloopwerkzaamheden: Ons ervaren team gaat zorgvuldig en efficiënt te werk om alle oude elementen te verwijderen.
 • Aanleggen van elektriciteits- en waterleidingen: Wij kunnen nieuwe leidingen aanleggen, zodat uw verbouwde ruimte voorzien is van de nodige voorzieningen.
 • Plaatsen van nieuwe wanden en vloeren: Onze expertise stelt ons in staat om u te adviseren over de beste materialen en indelingen.
 • Installatie van nieuwe keukens en badkamers: Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe keuken of badkamer professioneel geïnstalleerd wordt.
 • Schilderen, stucen en afwerken van ruimtes: Ons team zorgt ervoor dat alles er strak en netjes uitziet na de verbouwing.
 • Schilderwerk: Verzorging van schilderwerk voor zowel binnen als buiten, om uw woning een nieuwe uitstraling te geven.
 • Stucwerk: Uitvoering van stucwerk voor een strakke en egale afwerking van uw muren en plafonds.
 • Dakkapellen: Plaatsing van dakkapellen voor extra ruimte en lichtinval in uw woning.
 • Dakrenovatie en isolatie: Ervaren in dakrenovatie en isolatie om uw woning energiezuiniger te maken en lekkages te voorkomen.
 • Uitbouw en aanbouw: Realisatie van uitbouwen en aanbouwen om uw woning te vergroten en aan uw wensen aan te passen.
 • Kunststof kozijnen: Plaatsing van hoogwaardige kunststof kozijnen voor een duurzame en energiezuinige oplossing.
 • Dakramen en dakkoepels: Plaatsing van dakramen en dakkoepels om meer natuurlijk licht in uw woning te brengen.
 • PVC vloeren: Leggen van hoogwaardige PVC vloeren voor een strakke en slijtvaste afwerking.
 • Traprenovatie: Renovatie van trappen met hoogwaardige pvc materialen
 • Vloerverwarming: Aanleggen van vloerverwarming voor een comfortabel en gelijkmatig verwarmd huis.
 • Overkappingen: Bouwen van overkappingen om een beschutte buitenruimte te creëren.
 • Airco-installatie: Installeren van airconditioning systemen voor een aangename temperatuur in uw woning. Zowel verwarmen als koelen
 • Verwijderen van bouwafval en schoonmaken van de werkplek: Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het opruimen van rommel en stof, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Kortom, bij ons bent u verzekerd van een complete service tijdens uw verbouwing in Deventer.


Voordelen van een verbouwing in Deventer en omgeving

Een verbouwing in Deventer biedt diverse voordelen. Allereerst creëert het extra ruimte en functionaliteit in uw woning. Of u nu behoefte heeft aan een uitbreiding van de woonkamer, een nieuwe slaapkamer of een moderne keuken, een verbouwing maakt het mogelijk om uw persoonlijke wensen en behoeften te realiseren. Hierdoor verbetert niet alleen de leefomgeving, maar ook het wooncomfort. Daarnaast verlengt een verbouwing de levensduur van uw huis, waardoor u er nog jarenlang van kunt genieten.

Dakkapel

Energiebesparing en lagere energiekosten

Naast het creëren van extra ruimte en functionaliteit, kan een verbouwing in Deventer ook leiden tot energiebesparing en lagere energiekosten. Door bijvoorbeeld het isoleren van muren, daken en vloeren, wordt de warmte beter vastgehouden en hoeft u minder te stoken. Dit zorgt niet alleen voor een aangename temperatuur in huis, maar ook voor lagere energierekeningen. Daarnaast kunnen energiebesparende maatregelen zoals het plaatsen van zonnepanelen of het vervangen van oude apparatuur door energiezuinige alternatieven, bijdragen aan een duurzamere leefomgeving.

Verbouwingen in Deventer met Komperda Bouwbedrijf B.V.

Offerte afspraak Komperda Bouwbedrijf

Portfolio:

Over ons:

Ons bedrijf is al jaren actief in heel Nederland en heeft inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd. Wij staan bekend om onze betrouwbaarheid, kwaliteit en klantgerichte aanpak. Ons team bestaat uit ervaren vakmensen die stuk voor stuk passie hebben voor hun vak. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en luisteren graag naar uw wensen en ideeën. Samen met u zorgen wij voor een resultaat waar u nog jarenlang van kunt genieten.

Contact:

Contact opnemen verbouwing

Zie ook: