Aannemers- en bouwbedrijf Lochem

Home » Aannemers- en bouwbedrijf Lochem

Uw betrouwbare aannemer in Lochem
en omgeving

Komperda Bouwbedrijf is dé partner voor al uw (ver)bouwprojecten. Met onze expertise, vakmanschap en persoonlijke aanpak zorgen wij voor hoogwaardige kwaliteit en tevredenheid van de klant. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, wij staan voor u klaar!

Onze werkzaamheden als bouw- en aannemersbedrijf in Lochem biedt talloze voordelen. Allereerst hebben wij ruime ervaring in de bouwsector, waardoor wij precies weten wat er komt kijken bij het realiseren van een succesvol (ver)bouwproject. Daarnaast werken wij uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen, zodat wij duurzame en betrouwbare resultaten kunnen garanderen. Onze flexibiliteit en maatwerkoplossingen stellen ons in staat om aan de specifieke behoeften en wensen van onze klanten te voldoen. Bovendien bieden wij uitstekende service en zijn wij zeer klantgericht. Bij ons staat de tevredenheid van onze klanten altijd voorop. Als bouwbedrijf en aannemer in Lochem streven wij ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te voorzien van hoogwaardige bouwwerken die aan al hun eisen voldoen.

Introductie

Komperda Bouwbedrijf is dé partner voor (ver)bouwprojecten in de regio Lochem. Met jarenlange ervaring en expertise in de bouwsector, staan wij bekend als een betrouwbaar en professioneel aannemers- en bouwbedrijf in Lochem. Ons team van deskundige vakmensen staat klaar om uw (ver)bouw- of renovatieproject tot een succes te maken. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouwingen of renovaties, bij ons bent u aan het juiste adres.

Kwaliteit en vakmanschap

Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit en vakmanschap in al onze projecten. Onze vakmensen hebben ruime ervaring en beschikken over de nodige kennis en vaardigheden om uw wensen te realiseren. Of het nu gaat om het bouwen van een nieuwe woning, het renoveren van uw keuken of badkamer of het uitvoeren van kleinere projecten, wij zorgen voor een professionele uitvoering met oog voor detail.

Bouwbedrijf Lochem

Persoonlijke aanpak

Bij Komperda Bouwbedrijf geloven we in een persoonlijke aanpak. Wij luisteren naar uw wensen en denken met u mee om tot het beste resultaat te komen. Uw tevredenheid staat bij ons voorop en daarom houden wij gedurende het hele (ver)bouwproces nauw contact met u. Transparante communicatie en goede samenwerking zijn essentieel voor een succesvolle realisatie van uw project.

Kiest u voor ons bouw- en aannemersbedrijf Lochem, dan kiest u voor een ervaren en betrouwbare partner voor al uw bouwprojecten in Lochem en omgeving. Wij leveren kwaliteit, vakmanschap en een persoonlijke aanpak. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. Samen maken we uw (ver)bouwdromen werkelijkheid!

Aannemer in Lochem

Renovatiewerkzaamheden

Wij zijn gespecialiseerd in renovatiewerkzaamheden. We bieden een breed scala aan diensten om uw woning of bedrijfspand nieuw leven in te blazen. Onze ervaren vakmensen zijn experts op het gebied van sloopwerkzaamheden, herstelwerkzaamheden en vervanging van verouderde materialen. We hebben ruime ervaring met het opknappen van gevels en daken, waardoor uw pand er weer als nieuw uitziet. Daarnaast kunnen we de renovatie van uw badkamers en keukens verzorgen, zodat deze volledig voldoen aan uw wensen en behoeften.

Onderhoud en reparaties

Ons aannemers- en bouwbedrijf in Lochem biedt een uitgebreide service op het gebied van onderhoud en reparatie. Of het nu gaat om de reparatie van beschadigde gevels, het herstel van lekkages en dak reparaties, het vervangen van kapotte ramen of deuren, of de reparatie van scheuren in muren en vloeren, wij staan voor u klaar.

Bouwadvies en ontwerp

Wij bieden een uitgebreid (ver)bouwadvies en ontwerp aan onze klanten. Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuwe keuken of badkamer, wij staan klaar om uw dromen werkelijkheid te maken. Ons team van ervaren ontwerpers luistert naar uw wensen en behoeften en creëert een uniek ontwerp dat perfect past bij uw stijl en functionaliteit. We werken met hoogwaardige materialen van betrouwbare leveranciers om ervoor te zorgen dat uw project duurzaam en van hoge kwaliteit is. Bij ons kunt u rekenen op professioneel bouwadvies en een doordacht ontwerp dat voldoet aan al uw wensen en eisen. (bekijk hier de voorwaarden)
Aannemer Lochem

Onze werkzaamheden

Als aannemers- en bouwbedrijf in Lochem zijn wij gespecialiseerd in diverse werkzaamheden. Geen project is ons te gek, eigenlijk kunt u voor al uw (ver)bouwing wensen bij ons terecht. Wij streven ernaar om onze klanten te voorzien van gemak en efficiëntie. Daarom fungeren wij als één aanspreekpunt gedurende het hele proces, vanaf het eerste ontwerp, de uitvoering tot aan de oplevering. Dit zorgt niet alleen voor duidelijke communicatie, maar ook voor een soepel verloop van de werkzaamheden. Door alles onder één dak te hebben, kunnen we snel schakelen en efficiënter werken.

Onze ervaren vakmensen staan klaar om uw badkamer, toilet, keuken, dakkapellen en aanbouwen te realiseren. Daarnaast kunnen wij ook vloerverwarming aanleggen, stucwerk verzorgen en schilderwerk uitvoeren. Voor dakopbouw, dakramen, kunststof kozijnen en stalen deuren bent u ook bij ons aan het juiste adres. Ook voor het installeren van airco’s en het realiseren van extra kamers op bijvoorbeeld uw zolder kunt u op onze expertise rekenen. Bovendien kunnen wij een nieuw dak voor u plaatsen.


Heeft u verbouwingsplannen of wilt u renoveren en heeft u advies nodig?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Aannemers- en bouwbedrijf Lochem

Bouwbedrijf Lochem
Komperda Bouwbedrijf heeft een uitgebreid portfolio van projecten, variërend van renovatie- tot verbouwingsprojecten. Met onze expertise en ervaring hebben wij al vele tevreden klanten bediend.
Klanten zijn lovend over de service, het vakmanschap en de betrouwbaarheid van ons bedrijf. Ze waarderen de transparante communicatie, het meedenken/adviseren en onze persoonlijke benadering.
Kortom, Komperda Bouwbedrijf is een gerenommeerd aannemers- en bouwbedrijf in Lochem en omgeving met een sterke focus op renovatie en (ver)bouwprojecten. Bekijk onze portfolio aan projecten en tevreden klanten. Komperda Bouwbedrijf staat garant voor een succesvolle uitvoering.
Aannemersbedrijf Lochem
U kunt op verschillende mogelijkheden contact met ons opnemen.
U kunt telefonisch contact opnemen via 0570 – 595509. Daarnaast is er ook de optie om een e-mail te sturen naar info@komperda.nl
Mocht u liever gebruik maken van het contactformulier op de website dan is dat ook mogelijk. U kunt daar uw bericht achterlaten en wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Tevens hebben wij een showroom/bezoekadres waar u terecht kunt voor persoonlijk contact. Kluwerweg 26 – 28, 7418 HK Deventer (alleen op afspraak)
Tot slot zijn wij ook actief op diverse social media platforms, waar u ons kunt volgen en eventueel een bericht kunt sturen.