Bouwbedrijf Schalkhaar

Home » Bouwbedrijf Schalkhaar

Aannemers- en bouwbedrijf Schalkhaar

Welkom bij Komperda Bouwbedrijf, hét bouwbedrijf dat tevens fungeert als aannemersbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige (ver)bouwdiensten en het realiseren van diverse bouwprojecten

Als bouw- en aannemersbedrijf in één kunnen wij u een totaalpakket aanbieden. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie of onderhoud, wij hebben de kennis en expertise in huis om uw wensen te realiseren. Onze diensten variëren van het plaatsen van een dakkapel tot het bouwen van complete woningen. Geen project is ons te klein of te groot!

Bouwbedrijf Schalkhaar

Onze werkzaamheden:

Wij voeren een breed scala aan werkzaamheden uit om aan al uw (ver)bouwbehoeften te voldoen, zo voeren wij het volgende allemaal uit;

Ons ervaren team staat voor u klaar. Met onze expertise en vakmanschap zorgen wij ervoor dat uw (ver)bouwproject succesvol wordt afgerond.

Aannemer schalkhaar

Dus bent u op zoek naar een betrouwbaar bouw- en/of aannemersbedrijf in Schalkhaar of omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met ons vakmanschap, kwaliteit en brede dienstenaanbod onder één dak zijn wij dé partner die uw (ver)bouwproject tot een succes kunnen maken.
Neem contact op met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij streven naar een persoonlijke aanpak en een optimale samenwerking met onze opdrachtgevers. Wij luisteren naar uw wensen en denken graag met u mee om tot de beste oplossingen te komen.

Complete verbouwing

Aanpak van complete verbouwingen
Bij Komperda Bouwbedrijf begrijpen we als geen ander dat een complete verbouwing een ingrijpende gebeurtenis is. Daarom zetten wij altijd ervaren vakmensen in die bekend zijn met alle aspecten van het verbouwingsproces. Of het nu gaat om het slopen van muren, het plaatsen van nieuwe wanden of het aanleggen van elektra, onze vakmensen weten precies wat er moet gebeuren en voeren dit vakkundig uit. Zo bent u verzekerd van een verbouwing die op rolletjes loopt en waarbij de kwaliteit altijd voorop staat.

Begeleiding van A tot Z
Een complete verbouwing brengt vaak veel keuzes met zich mee. Welke indeling past het beste bij uw wensen? Welke materialen moeten er gebruikt worden? En hoe zit het met de functionaliteit van de ruimte? Als bouwbedrijf Schalkhaar staan we u bij gedurende het hele proces. Vanaf het eerste gesprek tot aan de oplevering van de verbouwing, kunt u rekenen op onze begeleiding. We luisteren naar uw wensen en geven advies op maat, zodat de verbouwing volledig aansluit bij uw behoeften en verwachtingen.

Advies op maat voor optimale indeling en functionaliteit
Een verbouwing is niet alleen een kwestie van sloop- en bouwwerkzaamheden. Het gaat ook om de optimale indeling en functionaliteit van de ruimte. Wij denken graag met u mee om ervoor te zorgen dat uw verbouwing aan al uw wensen voldoet. Onze ervaren adviseurs hebben oog voor detail en kunnen u voorzien van professioneel advies op maat. Of het nu gaat om het creëren van extra ruimte, het optimaliseren van de lichtinval of het realiseren van een efficiënte indeling, wij zorgen ervoor dat uw verbouwing perfect aansluit bij uw leefstijl en wensen


Renovaties Schalkhaar:

Of het nu gaat om het renoveren van uw woning, badkamer en keukens, gevels en daken, of vloeren en wanden, ons ervaren team staat voor u klaar. Met onze expertise en vakmanschap zorgen wij ervoor dat uw renovatieproject tot in de puntjes wordt uitgevoerd.
Bij het renoveren van uw woning zorgen wij ervoor dat uw woning weer helemaal voldoet aan uw wensen en eisen. Of het nu gaat om het vervangen van kozijnen en deuren, of het aanpassen van de indeling van uw woning, wij denken graag met u mee. Onze vakmensen hebben oog voor detail en streven naar een resultaat waar u jarenlang van kunt genieten.
Wanneer het aankomt op het renoveren van badkamers en keukens, weten wij als geen ander hoe belangrijk functionaliteit en esthetiek zijn. Ons team van specialisten kan uw badkamer transformeren tot een oase van rust en ontspanning, terwijl uw keuken een plek wordt waar u met plezier kunt koken. Van het plaatsen van nieuwe tegels en sanitair tot het installeren van moderne keukenapparatuur, wij zorgen ervoor dat uw renovatieproject perfect wordt uitgevoerd.
Ook voor het renoveren van gevels en daken bent u bij ons aan het juiste adres. Een goed onderhouden gevel en dak zijn essentieel voor de uitstraling en duurzaamheid van uw woning. Wij kunnen uw dak repareren, isoleren of zelfs vervangen. Dankzij onze kennis en ervaring bent u verzekerd van een gevel en dak die weer jarenlang meegaan.
Ons Bouwbedrijf Schalkhaar staat garant voor kwaliteit en service. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat uw renovatieproject tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Aanbouw en uitbereidingen Schalkhaar:

Wij bieden maatwerkoplossingen voor elke situatie. Of het nu gaat om een extra slaapkamer, een serre, een garage of een kantoorruimte, wij kunnen de aanbouw en/of uitbreidingen realiseren die perfect aansluiten bij uw wensen. Met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van bouwprojecten, kunnen wij elke uitdaging aan.
Wij hanteren een professionele aanpak bij het realiseren van een aanbouw of uitbreidingen. Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering wordt er nauw samengewerkt met de klant. Er wordt geluisterd naar de wensen en ideeën, en vervolgens wordt er een gedetailleerd plan opgesteld. Het bouwbedrijf zorgt ervoor dat de aanbouw of uitbreiding voldoet aan al uw wensen.
Een aanbouw op maat is een uitstekende manier om extra ruimte te creëren in uw woning. Of u nu behoefte heeft aan een extra slaapkamer of kantoorruimte, ons bouw- en aannemersbedrijf in Schalkhaar kan u helpen bij het realiseren van uw wensen. Het proces van het realiseren van een aanbouw begint met een grondige analyse van uw specifieke behoeften en de mogelijkheden binnen uw woning. Ons ervaren team zal samen met u de indeling, afmetingen en materialen bespreken om zo tot een ontwerp te komen dat perfect aansluit bij uw wensen. Vervolgens zullen onze vakmensen aan de slag gaan met de daadwerkelijke bouw van de aanbouw. Met oog voor detail en vakmanschap zorgen zij voor een hoogwaardige afwerking. Bij ons bouwbedrijf streven we altijd naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid, zodat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe aanbouw op maat.
Neem contact op
voor een vrijblijvende offerte

Keukens en badkamers Schalkhaar:

Wanneer u een compleet nieuwe keuken of badkamer wilt laten plaatsen, bieden wij maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw wensen en behoeften. Ons team van ervaren vakmensen staat voor u klaar om uw droomkeuken of -badkamer werkelijkheid te maken. We begrijpen dat elke ruimte uniek is en dat uw keuken of badkamer moet voldoen aan uw persoonlijke smaak en stijl. Daarom werken we nauw samen met u om een ontwerp te creëren dat perfect past bij uw specifieke wensen en de beschikbare ruimte.
Levering en installatie van sanitaire voorzieningen en apparatuur
Naast het ontwerpen en bouwen van keukens en badkamers, verzorgen wij ook de installatie van sanitaire voorzieningen en apparatuur. Onze vakmensen hebben ruime ervaring in het plaatsen van sanitair, zoals toiletten, douches, badkuipen en wastafels. Daarnaast leveren wij ook alle benodigde apparatuur. U kunt erop vertrouwen dat wij zorgen voor een vakkundige en betrouwbare installatie.
Professionele afwerking en oog voor detail in keukens en badkamers
Wij als aannemers- en bouwbedrijf Schalkhaar hechten we veel waarde aan een professionele afwerking en oog voor detail in keukens en badkamers. We begrijpen dat de kleinste details het verschil kunnen maken in het creëren van een prachtige en functionele ruimte. Onze vakmensen zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is afgewerkt, van het plaatsen van tegels tot het monteren van kasten en het afstellen van apparatuur. U kunt rekenen op een resultaat dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook duurzaam en functioneel.

Aannemersbedrijf Schalkhaar

PVC laminaat en trap renovatie Schalkhaar:

In onze showroom bieden wij een breed scala aan PVC laminaatvloeren die voldoen aan de wensen van zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze vloeren zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk, waardoor ze lang meegaan zonder veel inspanning. Daarnaast hebben we verschillende kleuren en dessins beschikbaar, zodat er voor iedere smaak en interieurstijl iets te vinden is. Of het nu gaat om een modern kantoorpand of een sfeervolle woning, ons PVC laminaat is geschikt voor diverse projecten. Bovendien staat bij ons de kwaliteit hoog in het vaandel, waardoor onze vloeren een lange levensduur hebben.
Traprenovatie:
Ook bieden wij verschillende mogelijkheden voor een trap renovatie. Of u nu op zoek bent naar een complete make-over van uw trap of gewoon een opfrisbeurt wilt geven, wij hebben de oplossing voor u. Met onze expertise en ervaring kunnen wij uw trap transformeren naar een prachtig en functioneel pronkstuk in uw woning.
Maak een afspraak in onze showroom en bekijk alle mogelijkheden!

Vloerverwarming Schalkhaar:

Wij begrijpen dat het plaatsen van vloerverwarming een belangrijke stap is in het creëren van een comfortabel en energiezuinig huis. Daarom zorgen wij ervoor dat elk project zorgvuldig wordt gepland en uitgevoerd, rekening houdend met uw wensen en de specificaties van uw woning.
Onze vakmensen hebben ruime ervaring in het plaatsen van vloerverwarmingssystemen in diverse soorten vloeren, zoals beton, tegels en hout. Ze zijn bekend met de nieuwste technieken en materialen, waardoor wij in staat zijn om de vloerverwarming op een hoogwaardige en duurzame manier te installeren.
Naast het plaatsen van vloerverwarming kunnen wij ook zorgen voor de afwerking van uw vloer. Of u nu kiest voor tegels, laminaat of parket, onze vakmensen zorgen ervoor dat de vloer naadloos aansluit op de vloerverwarming en er prachtig uitziet.
Bent u geïnteresseerd in het plaatsen van vloerverwarming? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en een offerte op maat te maken. Bij ons Bouwbedrijf Schalkhaar bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare partner voor het plaatsen van vloerverwarming. 

Vloerverwarming

Dakkapellen Schalkhaar:

Bij Komperda Bouwbedrijf  bieden we verschillende soorten dakkapellen aan die volledig op maat gemaakt worden. Een maatwerk dakkapel is de perfecte oplossing om extra ruimte en licht te creëren op de bovenverdieping van uw woning. Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het plaatsen van een dakkapel. Zo zorgt het voor meer leefruimte, meer daglicht en een waardevermeerdering van uw woning. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse materialen voor uw dakkapel, zoals hout of kunststof afwerking. Onze ervaren aannemers zorgen voor een vakkundige plaatsing en installatie van uw dakkapel, zodat u optimaal kunt genieten van de voordelen die het biedt.

Kunststof kozijnen Schalkhaar:

Kunststof kozijnen zijn een duurzame keuze voor uw woning. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat lang meegaat en bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Hierdoor hoeft u niet regelmatig te investeren in het vervangen of repareren van uw kozijnen, wat op de lange termijn kostenbesparend is.
Daarnaast zijn kunststof kozijnen ook onderhoudsvriendelijk. In tegenstelling tot houten kozijnen hebben ze geen speciale behandeling nodig zoals schuren, schilderen en/of lakken. Een eenvoudige reiniging met een mild schoonmaakmiddel is voldoende om ze er weer als nieuw uit te laten zien.
Bovendien bieden kunststof kozijnen een breed scala aan kleur- en designopties. Zo kunt u ze volledig afstemmen op de stijl van uw woning en uw persoonlijke smaak. Of u nu kiest voor een klassieke uitstraling of juist een moderne look, er is altijd een passende optie beschikbaar.
Tot slot hebben kunststof kozijnen een lange levensduur. Ze zijn bestand tegen verkleuring en blijven lang mooi, zelfs na vele jaren intensief gebruik. Dit maakt ze een waardevolle investering voor uw woning.

Schuren, overkappingen en veranda’s Schalkhaar:

Wij hebben de ervaring om een schuur te bouwen die perfect aansluit bij uw behoeften. Of u nu op zoek bent naar extra opslagruimte, een hobbyruimte of een plek om te klussen, wij zorgen voor een schuur die volledig aan uw verwachtingen voldoet. Daarnaast bieden wij ook een ruime keuze aan veranda’s, waarmee u optimaal kunt genieten van het buitenleven. Of u nu wilt ontspannen met een goed boek of gezellig wilt barbecueën met vrienden en familie, onze veranda’s bieden de ideale plek. Tot slot zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van overkappingen. Met onze vakkennis en ervaring zorgen wij voor een overkapping die niet alleen functioneel is, maar ook past bij de stijl van uw woning en tuin. Bij ons bouwbedrijf Schalkhaar kunt u rekenen op een klantgerichte aanpak en persoonlijk advies. Wij luisteren naar uw wensen en denken graag met u mee, zodat we samen tot het gewenste resultaat komen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Veranda en schuur Schalkhaar

Stuc- en schilderwerk Schalkhaar:

Met ons bouwbedrijf Schalkhaar haalt u vakmanschap en kwaliteit in huis. Wij zorgen voor hoogwaardig stuc- en schilderwerk, uitgevoerd door ervaren vakmensen met oog voor detail. Of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk, wij leveren altijd duurzaam en prachtig resultaat. Daarnaast bieden wij ook advies op maat voor kleur- en materiaalkeuze, zodat het eindresultaat perfect aansluit bij uw wensen.

Velux dakramen Schalkhaar:

Bij ons kunt u ook terecht voor het plaatsen van Velux dakramen. Of u nu op zoek bent naar een standaard dakraam of een dakraam met een verduisterend rolgordijn of elektrische rolluik/zonwering, wij hebben het allemaal. Onze Velux dakramen zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden geleverd met een uitgebreide garantie. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw Velux dakraam jarenlang meegaat en u voorziet van voldoende daglicht en ventilatie in uw woning. Wij werken alleen met de beste materialen en zorgen ervoor dat het plaatsen van het dakraam vakkundig gebeurt. Kies voor bouwbedrijf Schalkhaar en geniet van de vele voordelen die Velux dakramen te bieden hebben.

Aannemer Schalkhaar:

Als gerenommeerde aannemer in Schalkhaar beschikken wij over een solide basis en een groot team van vakmensen. Als aannemer in Schalkhaar hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd door onze jarenlange ervaring en het succesvol afronden van diverse projecten. Door onze omvang en capaciteit kunnen wij zowel kleine als grote projecten aan. Hierdoor kunnen wij flexibel inspelen op uw wensen en streven wij naar een efficiënte en hoogwaardige uitvoering van uw bouwplannen.
Wij hebben als aannemers- en bouwbedrijf in Schalkhaar al vele tevreden klanten geholpen met diverse (ver)bouwprojecten. Wij hebben de expertise en ervaring in huis om uw project tot een succes te maken. Op onze website vindt u een overzicht van enkele projecten die wij hebben gerealiseerd, inclusief referenties van tevreden klanten. Zo krijgt u een goed beeld van onze kwaliteit en vakmanschap.

Contact:

Voor al uw vragen, opmerkingen en verzoeken kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Wij staan altijd klaar om u te helpen en u van dienst te zijn. U kunt ons bereiken via verschillende kanalen. Als u direct contact wilt, kunt u ons telefonisch bereiken op het nummer +31 (0)570 – 59 55 09. Daarnaast kunt u ons ook een e-mail sturen naar: info@komperda.nl.
U kunt ook in onze showroom langs komen (alleen op afspraak). U vindt ons op de; Kluwerweg 26 te Deventer (op het bedrijvenpark A1).
Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur. Op zaterdag van 9:00 uur tot 13:00 uur en op zondag zijn wij gesloten. Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn!
Tot slot kunt u ons ook volgen op social media, waar wij regelmatig updates delen en waar u ook vragen kunt stellen.

Zie ook: