Telefoon:
+31 (0)570 – 59 55 09

E-mail:
info@komperda.nl

WhatsApp:
+31 (0)570 – 59 55 09


OVER ONS

Home » OVER ONS

WIE ZIJN WIJ
Komperda Bouwbedrijf B.V. is een allround aannemers- en bouwbedrijf gevormd door aanpakkers en doorzetters. 
Door ons gemotiveerd en kundig team, in combinatie met onze ervaring, flexibiliteit en betrokkenheid, wordt de opdrachtgever ontzien van zowel montage als materialen die bij elk project komt kijken.

WAT DOEN WIJ
Komperda Bouwbedrijf B.V. houdt zich bezig met kleine en grote verbouwingen, nieuwbouw, aanbouwen, bouwmaterialen, renovatie, woning isolatie, dakbedekking (dakpanplaten), keukens, badkamers, tegelwerk, kunststof kozijnen, kunststof geveldelen, dakkapellen plaatsen, overkappingen… geen project is ons te gek! 

GESCHIEDENIS
Artur in april 2014 begonnen als eenmanszaak (Komperda Klussenbedrijf) en deed voornamelijk kleine “klussen” in en rondom het huis, Kelly hielp hem achter de schermen met de administratie. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwaardig aannemers- en bouwbedrijf en hebben sinds 1 maart 2020 een nieuwe naam en uitstraling aangenomen: “Komperda Bouwbedrijf B.V.”. 

ONS TEAM

ARTUR KOMPERDA
Algemeen directeur
Als algemeen directeur legt Artur zijn verbeeldingskracht in elk project waar hij aan werkt. Artur heeft jaren ervaring in het veld en denkt graag mee met de opdrachtgever.
KELLY KOMPERDA-BOSCH
Algemeen directeur
Als algemeen directeur is Kelly voornamelijk achter de schermen bezig. Zo houdt ze zich vooral bezig met de administratie, bestellingen, website en social media.
ONS TEAM VAN LINKS NAAR RECHTS
Janek Kozak, Przemek Kozak, Kamil Buksa, Dawid Kozak (achter), Artur Komperda
Janek Kozak
Kamil Buksa
Tadeusz Komperda
Dawid Kozak
Przemek Kozak