Bouwbedrijf Deventer

Home » Bouwbedrijf Deventer

“Tijd om uw droomverbouwing te realiseren!”


U bent op zoek naar een aannemersbedrijf en/of een bouwbedrijf in Deventer?
Dan hoeft u niet verder te zoeken, want wij zijn het allebei!

– Complete woning renovatie en nieuwbouw
– Keuken, badkamer, toilet
– Stucwerk en schilderwerk
– Dakramen, platdakramen, dakkapel, koepels
– Isoleren van woningen
– Kunststof kozijnen
– Uitbouwen / Aanbouwen / Opbouwen
– Overkappingen
– Kunststof geveldelen
– en nog veel meer…


Wij nemen de verantwoordelijkheid als aannemersbedrijf in Deventer om uw verbouwing te organiseren, in goede banen te leiden en te realiseren.
Als bouwbedrijf voeren wij ook alle werkzaamheden zelf uit. Hierdoor zullen wij u veel werk en stress uit handen nemen.

Komperda Bouwbedrijf is één van de weinige bouwbedrijven in Deventer en omgeving die alles onder één dak heeft. Komperda Bouwbedrijf staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, wat resulteert in prachtige en duurzame bouwprojecten.  Als bouwbedrijf in Deventer en omgeving heeft Komperda Bouwbedrijf veel ervaring opgedaan in het realiseren van diverse bouwprojecten, zoals nieuwbouw, verbouwingen en renovaties. Het is dan ook geen verrassing dat Komperda Bouwbedrijf één van de meest betrouwbare en professionele bouwbedrijf in Deventer en omstreken is.

Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering en het streven naar perfectie. Bij ons staat de klant altijd centraal. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën en denken graag mee met onze klant. Het team van ervaren vakmensen zorgt ervoor dat uw project binnen de gestelde tijd en budget wordt gerealiseerd.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbaar bouwbedrijf in Deventer en omstreken, dan is Komperda Bouwbedrijf de juiste keuze. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring en staat bekend om zijn uitstekende service, vakmanschap en hoge kwaliteit. Of het nu gaat om een kleine verbouwing of een groot nieuwbouwproject, Wij hebben het allemaal in huis en zorgen ervoor dat het resultaat aan al uw verwachtingen voldoet. Met ons brede expertise, ervaring, betrouwbaarheid en klantgerichtheid kunnen wij elk project tot een succes maken.

Bouwbedrijven in Deventer

Wij hebben veel ervaring met verbouwen in Deventer en omstreken. Bekijk foto’s van onze verbouwingen in onze galerij.

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Voordelen van Komperda Bouwbedrijf

Komperda Bouwbedrijf biedt vele voordelen ten opzichte van andere bouwbedrijven in Deventer en omstreken. Een van de belangrijkste voordelen is dat het bedrijf zeer ervaren en professioneel is. Dit betekent dat klanten kunnen rekenen op hoogwaardige diensten en resultaten die aan hun verwachtingen voldoen. Bovendien heeft Komperda Bouwbedrijf een uitgebreid portfolio van succesvolle projecten in Deventer en daarbuiten, wat het vertrouwen van klanten vergroot. Wij met vakkundige en ervaren bouwers die garant staan voor kwalitatief hoogstaand werk. Daarnaast vinden wij het belangrijk om een persoonlijke aanpak te hanteren en betrokken te zijn bij onze klanten. Dit zorgt voor een prettige samenwerking en een beter resultaat.

Een ander voordeel van dit bouwbedrijf in Deventer is de brede expertise en kennis van het team. Het bedrijf beschikt over specialisten op verschillende gebieden, zoals een stukadoor, schilder en elektricien. Dit betekent dat klanten kunnen profiteren van een volledige service die alle aspecten van hun project omvat. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of verbouwing, Komperda Bouwbedrijf kan het allemaal aan.

Bovendien staat Komperda Bouwbedrijf bekend om zijn betrouwbaarheid en punctualiteit. Het bedrijf begrijpt hoe belangrijk het is om deadlines te halen en zich aan afspraken te houden. Klanten kunnen erop vertrouwen dat hun projecten op tijd en binnen het budget worden afgerond. Ten slotte biedt Komperda Bouwbedrijf ook uitstekende klantenservice en communicatie. Het bedrijf werkt nauw samen met de klant om hun visie en behoeften te begrijpen en deze om te zetten in een succesvol project.

Diensten van Komperda Bouwbedrijf

Verbouwingen en renovaties
Of het nu gaat om het renoveren van een oude boerderij of het verbouwen van uw keuken of badkamer, ons team van vakmensen staat voor u klaar. Wij hebben ruime ervaring in het uitvoeren van diverse verbouwingen en renovaties, waarbij we altijd rekening houden met uw wensen en budget.

Onderhoudswerkzaamheden
Goed onderhoud van uw woning of bedrijfspand is van groot belang om de levensduur te verlengen. Wij bieden verschillende onderhoudswerkzaamheden aan, zoals het vervangen van dakbedekking, schilderwerk en het herstellen van metselwerk. Zo blijft uw pand in topconditie.
Advies en ontwerp
Het realiseren van uw droomproject begint met een goed plan. Ons team van experts helpt u graag bij het ontwerpen van uw project, verbouwing of renovatie. Wij denken met u mee en geven deskundig advies op het gebied van materiaalkeuze, indeling en energiezuinigheid.

Projectbegeleiding
Een (ver)bouwproject kan een complex en tijdrovend proces zijn. Daarom bieden wij projectbegeleiding aan om uw zorgen uit handen te nemen. Wij zorgen voor een strakke planning en coördinatie van alle werkzaamheden, waarbij we constant communiceren met u als opdrachtgever.

Projecten van Komperda Bouwbedrijf

Komperda Bouwbedrijf heeft diverse projecten gerealiseerd in Deventer en omgeving. Een van deze projecten is de realisatie van een dakopbouw in Deventer. Hierbij heeft het bouwbedrijf nauw samengewerkt met de opdrachtgever om het gewenste resultaat te behalen. Naast dit project heeft Komperda Bouwbedrijf ook een boerderij verbouwd tot woonhuis in Epse. Hierbij is rekening gehouden met de authentieke uitstraling van de boerderij, terwijl er toch een moderne woning is gecreëerd. Een ander project waar Komperda Bouwbedrijf aan heeft gewerkt is een aanbouw / uitbouw aan diverse woningen in Deventer en omgeving. Hierbij is er veel aandacht besteed aan de afwerking, zodat de aanbouw / uitbouw naadloos aansluit bij de rest van de woning.

Duurzaamheid

Komperda Bouwbedrijf uit Deventer zet zich in voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit doen wij onder andere door het gebruik van duurzame materialen.

Duurzame materialen  
Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan een beter milieu en daarom gebruiken wij zoveel mogelijk duurzame materialen bij onze bouwprojecten. Hierbij kunt u denken aan materialen die minder belastend zijn voor het milieu, zoals FSC-gecertificeerd hout en gebruik te maken van onderhoudsarme materialen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen  
Naast het gebruik van duurzame materialen, vinden wij het ook belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dit houdt in dat wij bijvoorbeeld rekening houden met de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en omwonenden tijdens de bouwprojecten. Ook zetten wij ons in voor een goede relatie met de buurt en proberen we overlast zoveel mogelijk te beperken.

Bouwbedrijven Deventer, bouwbedrijf Deventer b.v
Als bouwbedrijf in Deventer zijn wij ons bewust van onze rol in de lokale gemeenschap. Daarom willen wij graag bijdragen aan een duurzame en leefbare omgeving voor iedereen. Door middel van ons duurzaamheidsbeleid en maatschappelijk verantwoord ondernemen, hopen wij een positieve bijdrage te leveren aan onze stad.
Bouwbedrijven Deventer
Bouw en verbouw Deventer
Onze ervaren vakmensen staan klaar om uw bouw- of verbouwplannen werkelijkheid te maken. Of het nu gaat om het bouwen van een nieuwe woning, het uitbreiden van uw huidige woning of het renoveren van een bestaand pand, wij hebben de kennis en expertise in huis om uw project tot een succes te maken. Met onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk van betrouwbare leveranciers en onderaannemers kunnen wij u garanderen dat uw bouw- of verbouwproject in goede handen is. Wij streven naar een hoogwaardige kwaliteit en een perfecte afwerking, waarbij we altijd rekening houden met uw wensen en budget. Kortom, voor projecten als bouw en verbouw in Deventer bent u bij Bouwbedrijf Deventer aan het juiste adres.
Bouw en Verbouw Deventer
Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen, neem contact met ons op.

Zie ook: