Bouwbedrijf Arnhem

Home » Bouwbedrijf Arnhem
bouw en verbouw Deventer

Bouwbedrijf Arnhem / Aannemersbedrijf Arnhem

Wilt u een dakkapel, een uitbouw, uw woning stucen en /of schilderen, nieuwe keuken of badkamer? Vrijwel alles is mogelijk!

Ons aannemers- en bouwbedrijf Arnhem biedt een breed scala aan verbouw- en renovatiemogelijkheden om uw woning te transformeren naar uw droomwoning.

Bouw- en aannemersbedrijf Arnhem

Als aannemers- en bouwbedrijf in één hebben wij verschillende voordelen te bieden. Allereerst beschikken wij over jarenlange ervaring en expertise in de bouwsector. Dit betekent dat wij goed op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en technieken in de branche. Doordat alle bouwactiviteiten door hetzelfde bedrijf uitgevoerd wordt, is er directe communicatie en samenwerking. Hierdoor gaat er minder tijd verloren aan het afstemmen van werkzaamheden en kunnen projecten sneller worden voltooid. Daarnaast leidt het hebben van alle bouwdisciplines onder één dak tot kostenbesparingen. Er hoeven geen externe partijen te worden ingeschakeld, waardoor er geen extra kosten worden gemaakt. Bovendien is er minder kans op miscommunicatie of vertragingen, omdat alle betrokkenen binnen hetzelfde bedrijf werken en goed op elkaar zijn ingespeeld. Ook staan wij garant voor het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakmanschap. Dit zorgt ervoor dat het eindresultaat van ons werk altijd van uitstekende kwaliteit is. Bovendien hechten wij veel waarde aan betrouwbare en transparante communicatie met onze klanten. Wij bieden flexibiliteit en maatwerkoplossingen. We kunnen ons aanpassen aan de wensen en behoeften van de klant en zijn in staat om op maat gemaakte bouwprojecten te realiseren. Tot slot zorgt het hebben van één aanspreekpunt voor gemak en duidelijkheid. U kunt met al uw vragen en wensen terecht bij één contactpersoon, wat de communicatie vereenvoudigt en de betrokkenheid vergroot.

Kortom, Komperda Bouwbedrijf B.V. (aannemers- en bouwbedrijf Arnhem) biedt vele voordelen voor zowel particuliere als zakelijke klanten.


Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn ideaal en hebben vele voordelen. Ze zijn duurzaam, bestand tegen weersomstandigheden en gaan lang mee zonder te vervormen of verkleuren. Dit betekent dat ze weinig onderhoud nodig hebben en kostenbesparend zijn op lange termijn. Daarnaast zorgen kunststof kozijnen voor uitstekende isolatie. Dit resulteert in lagere energierekeningen en een comfortabeler binnenklimaat. Ook zijn kunststof kozijnen verkrijgbaar in verschillende kleuropties, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden afgestemd op de gewenste esthetiek van uw woning. Tot slot hebben kunststof kozijnen een lange levensduur. Kortom, kunststof kozijnen zijn een ideale keuze vanwege hun duurzaamheid, isolatie, onderhoudsvriendelijkheid, verschillende kleuropties en lange levensduur.

Kunststof kozijnen Arnhem
Keuken, badkamer of toilet renovatie Arnhem

Keuken, badkamer of toilet renovatie

Wij, als aannemers- en bouwbedrijf in Arnhem, kunnen u helpen met diverse renovatiewerkzaamheden, zoals keuken-, badkamer-en toiletrenovatie. Of u nu toe bent aan een nieuwe keuken, een moderne badkamer of een fris toilet, wij kunnen u ondersteunen bij het ontwerp en de planning van deze projecten. Door gebruik te maken van vakmanschap en kwaliteit zorgen wij ervoor dat uw renovatieproject tot in de puntjes wordt gerealiseerd. Of u nu op zoek bent naar een compleet nieuwe indeling van uw keuken, een luxe inloopdouche in uw badkamer of een strak en hygiënisch toilet, wij staan voor u klaar om uw wensen te verwezenlijken.

Wilt u meer informatie over deze renovatie mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Stuc- en schilderwerk

Zowel binnen als buiten zijn deze werkzaamheden van groot belang om een woning of gebouw een mooie en strakke uitstraling te geven. Het stucwerk zorgt ervoor dat oneffenheden en scheuren worden weggewerkt, waardoor de muren en plafonds er weer als nieuw uitzien. Door het gebruik van hoogwaardige verf en professionele technieken, zorgen wij ervoor dat de kleuren mooi en duurzaam blijven.

Daarnaast is het ook mogelijk om stuc- en schilderwerk buiten uit te voeren. Hierbij wordt extra aandacht besteed aan de weersbestendigheid en duurzaamheid van de materialen. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw gevels, kozijnen en andere buitenoppervlakken goed beschermd zijn tegen invloeden van buitenaf.

Stuc en schildewerk Arnhem

Dakrenovatie en isolatie

Ons bouwbedrijf in Arnhem biedt een uitgebreid scala aan diensten voor het renoveren van uw dak. We beginnen altijd met een grondige inspectie van het dak om de huidige staat ervan te beoordelen. Op basis hiervan kunnen we u deskundig advies geven over de renovatie die nodig is.

Indien nodig kunnen we beschadigde dakpannen vervangen en lekkages herstellen, zodat uw dak weer waterdicht wordt. Dakpannen zijn een essentieel onderdeel van uw dak en spelen een grote rol in de bescherming tegen weersinvloeden. Wij zorgen ervoor dat uw dakpannen in goede staat verkeren, zodat ze hun functie optimaal kunnen vervullen.

Daarnaast kunnen we ook isolatie aanbrengen om de energie-efficiëntie van uw woning te verbeteren. Goede isolatie zorgt ervoor dat warmte in de winter binnen blijft en in de zomer buiten blijft, waardoor u kunt besparen op energiekosten. Onze experts kunnen u adviseren over de beste isolatiematerialen en -technieken voor uw dak.


Contact formulier

Contactformulier Komperda

PVC vloeren Arnhem

PVC vloeren zijn duurzaam en gaan lang mee. Ze zijn bestand tegen slijtage, krassen en vlekken, waardoor ze ideaal zijn voor zowel drukbezochte ruimtes als huishoudens met kinderen en huisdieren. PVC vloeren zijn gemakkelijk te onderhouden.

PVC vloeren zijn in verschillende stijlen en designs die beschikbaar zijn. Of u nu op zoek bent naar een houtlook, tegelpatroon of een moderne betonlook, er is altijd een PVC vloer die bij uw smaak en interieur past.

Traprenovatie Arnhem

Met PVC traprenovatie kunnen oude, versleten trappen weer een frisse en moderne uitstraling krijgen. PVC traprenovatie is duurzaam en onderhoudsvriendelijk, waardoor het een uitstekende keuze is voor langdurig gebruik. Het resultaat is een trap die er weer als nieuw uitziet en jarenlang meegaat. Met PVC traprenovatie zorgt u voor een prachtige en functionele trap, die perfect past bij de stijl van de woning.


Dakkapel, dakopbouw, dakramen

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan op maat gemaakte dakkapellen, professionele dakopbouw en Velux® dakramen.

Ons ervaren team staat klaar om u te voorzien van advies op maat en om uw wensen te vertalen naar een prachtige toevoeging aan uw woning. Of u nu op zoek bent naar extra ruimte, meer lichtinval of beide, wij hebben de oplossing die bij u past. Met onze dakkapellen op maat creëren wij extra leefruimte onder het schuine dak, terwijl onze professionele dakopbouw zorgt voor een volwaardige extra verdieping. Daarnaast bieden wij Velux® dakramen, zodat u kunt genieten van natuurlijk daglicht in elke kamer.

Dakopbouw Arnhem

Aanbouw

Bij het realiseren van een aanbouw komt er veel kijken. Wij beschikken over een breed scala aan bouwmaterialen en -technieken om de aanbouw op een duurzame en kwalitatieve wijze te realiseren. Ons aannemers- / bouwbedrijf Arnhem zorgt ook voor een gedegen constructie en fundering, zodat de aanbouw stevig en stabiel is. Na de constructie volgt de afbouw van de aanbouw. Wij hebben oog voor detail en zorgen voor een nauwkeurige afwerking, zodat de aanbouw naadloos aansluit bij het bestaande pand. Tot slot bieden wij nazorg en zorgen voor een zorgvuldige oplevering van de aanbouw.


Contact Komperda

Alles onder één dak

Bij ons bouw- / aannemersbedrijf in Arnhem vindt u alles onder één dak. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of renovatie, wij staan voor u klaar. Met ons team van ervaren vakmensen kunnen we elk project aanpakken, groot of klein. Van het plaatsen van een dakkapel tot het realiseren van een complete woning, geen verbouwproject is ons te gek. Wij hebben ruime ervaring in diverse renovatie en verbouwprojecten en denken graag met u mee. Samen zorgen we ervoor dat uw wensen en ideeën worden gerealiseerd, zonder concessies te doen aan kwaliteit en vakmanschap.

Contact opnemen

T. +31 (0)570 – 59 55 09 (ook WhatsApp)

E. info@komperda.nl

Social media: Facebook, Instagram, Youtube


Zie ook: