Telefoon:
+31 (0)570 – 59 55 09

E-mail:
info@komperda.nl

WhatsApp:
+31 (0)570 – 59 55 09


Bouwbedrijf Utrecht

Home » Bouwbedrijf Utrecht
Bouwbedrijf Utrecht

Aannemers- en bouwbedrijf Utrecht en omstreken

Wij, als aannemers- en bouwbedrijf in Utrecht en omgeving, hebben ruime ervaring in renovaties en verbouwingen. Of het nu gaat om het renoveren van een oud pand, het renoveren van uw badkamer of keuken, of het realiseren van een uitbouw, wij hebben de kennis en expertise in huis om uw project tot een succes te maken.

Wij bieden totaaloplossingen voor bouwprojecten, waarbij we het gehele proces van ontwerp tot oplevering voor onze rekening nemen. Ons team bestaat uit vakkundige professionals die stuk voor stuk hun vak verstaan en zich volledig inzetten voor het behalen van het beste resultaat.

Wij staan bekend om onze klantgerichtheid en betrouwbaarheid, waarbij we altijd streven naar tevredenheid bij onze opdrachtgevers. Als bouw- en aannemersbedrijf in Utrecht zijn wij trots op onze reputatie en streven wij ernaar om deze elke dag weer waar te maken.


Keuken Utrecht

Keuken renoveren

Bent u van plan om uw keuken te verbouwen? Dan bent u bij ons aannemers- en bouwbedrijf in Utrecht aan het juiste adres. Wij bieden advies en ontwerp voor uw keukenverbouwing, waarbij u de mogelijkheid heeft om de indeling en afmetingen van uw keuken aan te passen.

Daarnaast kunt u kiezen uit een ruime selectie hoogwaardige materialen en apparatuur, zodat uw keuken volledig naar uw wensen wordt gerealiseerd. Wij zorgen voor de uitvoering van de verbouwing, waarbij een efficiënte planning en coördinatie van de werkzaamheden centraal staan. Hierdoor verloopt het proces soepel en wordt de overlast tot een minimum beperkt.

Tot slot garanderen wij een professionele afwerking en oplevering van uw vernieuwde keuken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.


Badkamer renoveren

Bij ons kunt u terecht voor het verbouwen van uw badkamer.

Wij bieden advies en ontwerp op maat, zodat uw badkamer volledig aan uw wensen voldoet. Onze ervaren vakmensen zorgen voor de sloopwerkzaamheden, waarbij oude elementen zorgvuldig worden verwijderd. Vervolgens verzorgen wij het installatiewerk, waarbij alle leidingen en afvoeren professioneel worden aangelegd. Daarnaast nemen wij ook het tegelwerk voor onze rekening, waarbij u kunt kiezen uit een breed assortiment aan prachtige tegels. Voor de sanitaire voorzieningen werken wij samen met gerenommeerde merken, zodat u kunt genieten van de beste kwaliteit. Tot slot zorgen wij voor de afwerking en oplevering, waarbij alle details tot in de puntjes worden verzorgd.

Met ons vakmanschap en oog voor detail garanderen wij een badkamer die perfect aansluit bij uw wensen.

Badkamer Utrecht

Dakramen, dakkapel of dakopbouw

Of u nu op zoek bent naar extra ruimte, meer daglicht of een esthetische verbetering van uw woning, wij kunnen u voorzien van de nodige informatie en inspiratie.

Wanneer u kiest voor dakramen, een dakkapel of dakopbouw, heeft u bij ons bouwbedrijf in Utrecht een ruime keuze aan materialen en afwerkingsopties. Onze vakmensen werken met hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en een lange levensduur van uw nieuwe constructie. Daarnaast bieden wij diverse afwerkingsopties, zoals verschillende kleuren en stijlen, zodat uw dakkapel of dakopbouw perfect aansluit bij de uitstraling van uw woning.

Vergunningaanvraag en regelgeving: Het plaatsen van een dakkapel of dakopbouw kan gepaard gaan met vergunningaanvragen en regelgeving. Vraag hiervoor eerst informatie aan bij uw gemeente.

Dakopbouw Utrecht

Dakrenovatie en isolatie

Wij bieden een breed scala aan verschillende soorten dakpannen. Of u nu op zoek bent naar traditionele keramische dakpannen of juist naar moderne en duurzame betonnen dakpannen, wij hebben voor ieder wat wils. Onze ervaren professionals kunnen u adviseren over de beste dakpannen die passen bij uw specifieke wensen en behoeften.

Naast het plaatsen van nieuwe dakpannen, bieden wij ook professionele isolatiediensten aan. Het hebben van goede dakisolatie brengt vele voordelen met zich mee. Dakisolatie draagt ook bij aan een verhoogd comfort in uw woning, doordat het geluid van buitenaf wordt verminderd en de temperatuur beter gereguleerd kan worden. Met de stijgende energieprijzen is het belangrijk om bewust om te gaan met energieverbruik. Door te investeren in goede dakisolatie kunt u aanzienlijk besparen op uw energierekening. Doordat er minder warmte verloren gaat via het dak, hoeft uw verwarming minder hard te werken en verbruikt u dus minder energie. Op de lange termijn kan dit een aanzienlijke besparing opleveren en draagt u bij aan een duurzamere leefomgeving.

Wij hebben jarenlange ervaring en zorgen voor een vakkundige installatie van zowel de dakpannen als isolatie. Zo bent u verzekerd van een duurzaam en kwalitatief resultaat waar u nog jarenlang van kunt genieten. Wilt u meer informatie over het isoleren van uw woning of het vervangen van uw dakpannen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Dakrenovatie

Schilder- en stucwerk

Wij, Aannemers- en bouwbedrijf Utrecht, bieden een uitgebreide service op het gebied van stuc- en schilderwerk. Onze ervaren vakmensen zijn gespecialiseerd in zowel stucwerk binnen als buiten. Of het nu gaat om het glad maken van muren en plafonds in uw woning, het stucen van uw toilet of badkamer, of het herstellen van beschadigd stucwerk aan de buitenkant van uw woning, wij staan voor u klaar.

Daarnaast verzorgen wij ook schilderwerk binnen en buiten. Of u nu een frisse nieuwe look wilt geven aan uw interieur of uw gevel wilt laten opknappen, wij leveren kwalitatief hoogwaardig schilderwerk. Bij ons bent u verzekerd van vakmanschap en een uitstekende service.

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen gaan lang mee en zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor ze niet snel zullen vervormen of verkleuren. Daarnaast is het onderhoudsgemak een groot pluspunt. Kunststof kozijnen zijn eenvoudig schoon te maken en vereisen geen speciale behandelingen, zoals schilderen.

Bij ons kunt u kiezen uit een breed scala aan stijlen en kleuropties. Of ze nu een modern of klassiek design willen, er is altijd een kunststof kozijn dat perfect aansluit bij hun wensen en de uitstraling van hun woning. Daarnaast bieden kunststof kozijnen een uitstekende isolatiewaarde, wat resulteert in energiebesparing. De kozijnen houden de warmte binnen en de kou buiten, waardoor de energierekening omlaag gaat.

Wij zorgen voor een professionele plaatsing en afwerking van kunststof kozijnen. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring en expertise in het plaatsen van kozijnen, waardoor u verzekerd bent van een hoogwaardig resultaat.

Wilt u uw kozijnen vervangen, wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier!


Contact formulier

Contact Komperda

Pvc vloeren en traprenovatie

Als u op zoek bent naar een aannemer of bouwbedrijf in Utrecht voor pvc vloeren en trap renovatie, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan voordelen van pvc vloeren, zoals de verschillende soorten die beschikbaar zijn.

Pvc vloeren zijn duurzaam en vereisen minimaal onderhoud, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor zowel woningen als commerciële ruimtes.

Daarnaast kunnen wij uw trap renoveren met behulp van pvc, waarbij u kunt kiezen uit diverse traprenovatie opties.

Onze focus ligt altijd op kwaliteit en vakmanschap, zodat u verzekerd bent van een prachtig resultaat.

Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van pvc vloeren en trap renovatie.

Dus bent u op zoek naar een bouw- of aannemersbedrijf in Utrecht of omgeving?
Dan zit u bij Komperda Bouwbedrijf altijd goed! Wij verzorgen uw verbouwing/renovatie van A-Z.

Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan op verschillende manieren.
U kunt ons van maandag tot vrijdag van 09:00 – 17:00 uur en zaterdag van 09:00 – 13:00 uur telefonisch bereiken op ons telefoonnummer: +31 (0)570 – 59 55 09. (Ook WhatsApp)
Daarnaast kunt u ons ook een e-mail sturen naar info@komperda.nl.
Onze showroom/ bezoekadres is Kluwerweg 26-28, 7418 HK Deventer, waar u op afspraak welkom bent voor een persoonlijk gesprek.
Daarnaast zijn we ook actief op verschillende Social Media kanalen, waar u ons kunt volgen en eventueel een bericht kunt sturen. U vindt ons op Facebook, Instagram en Youtube.
Tot slot bieden we ook een online chatmogelijkheid aan, zodat u direct met ons in contact kunt komen. We streven ernaar om zo snel mogelijk op al uw vragen en verzoeken te reageren. We kijken uit naar uw bericht!

Zie ook: