Badkamer renovatie Deventer

Badkamer renovatie Deventer

Home » Badkamer renovatie Deventer
Badkamer renoveren Deventer

Badkamer renovatie Deventer

Wilt u uw badkamer renoveren? Wij bieden een uitgebreide service voor het renoveren van uw badkamer. Of u nu alleen uw sanitair wilt vervangen of een complete make-over wilt, wij staan voor u klaar.


Een offerte afspraak plannen


Voordelen van een badkamer renoveren:

– Moderner en functioneler

– Meer comfort en luxe

– Naar uw wensen te realiseren

– Verhoogd uw wooncomfort

Badkamer Deventer


Waarom Komperda Bouwbedrijf:

Wanneer u ervoor kiest om uw badkamer te laten renoveren door Komperda Bouwbedrijf, kunt u rekenen op een professionele aanpak en uitvoering. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring in het renoveren van badkamers, waardoor wij precies weten wat er nodig is om uw badkamer weer als nieuw te maken.

U krijgt van ons een deskundig advies op maat. Wij kijken naar uw wensen, behoeften en uw budget en vertalen dit naar een renovatieplan dat perfect bij u past. Zo weet u zeker dat u straks kunt genieten van een badkamer die helemaal aan uw wensen voldoet.

Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen. Dit zorgt niet alleen voor een mooi eindresultaat, maar ook voor duurzaamheid en een lange levensduur van uw badkamer. Zo kunt u nog jarenlang genieten van uw vernieuwde badkamer.

Dankzij de efficiënte en snelle werkwijze van Komperda Bouwbedrijf kunt u binnen korte tijd weer gebruik maken van uw badkamer. Wij zorgen ervoor dat de renovatie zo min mogelijk overlast veroorzaakt en dat u snel weer kunt genieten van uw vernieuwde badkamer.

Badkamer renoveren Deventer

Wat kost het om een badkamer te renoveren in Deventer?

Een totale renovatie van een badkamer brengt verschillende kosten met zich mee. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste kostenposten.
Materialen: De kosten voor materialen zijn afhankelijk van de keuzes die u maakt. Zo zijn tegels, sanitair en meubels verkrijgbaar in diverse prijsklassen. Het is belangrijk om vooraf een budget vast te stellen en hierbij rekening te houden met de kwaliteit van de materialen.
Arbeidskosten: De arbeidskosten zijn afhankelijk van het aantal uren dat nodig is voor de renovatie. Dit is afhankelijk van de grootte van de badkamer en de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Het is verstandig om vooraf een offerte aan te vragen, zodat u een idee heeft van de totale kosten.
Sloopwerkzaamheden: Bij een totale renovatie van een badkamer is het vaak nodig om de oude badkamer te slopen. Dit brengt extra kosten met zich mee, zoals het afvoeren van het sloopafval.
Installatiekosten: Naast sloopwerkzaamheden moeten er ook nieuwe leidingen en elektra worden aangelegd. Dit brengt extra installatiekosten met zich mee.
Eventuele extra kosten: Het kan voorkomen dat er extra kosten gemaakt moeten worden, bijvoorbeeld omdat leidingen verplaatst moeten worden of omdat er extra werkzaamheden nodig zijn.
BTW: Over de totale kosten wordt 21% BTW berekend.

Badkamer verbouwing deventer

Badkamer renoveren in Deventer:
Wij maken graag een offerte op maat voor u, zodat u precies weet wat de kosten zullen zijn.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Sanitair vervangen
Een van de belangrijkste onderdelen van een badkamerrenovatie is het vervangen van het sanitair. Wij kunnen uw oude toilet, wastafel, douche of bad vervangen door nieuwe, moderne exemplaren. Hierbij houden we rekening met uw wensen en budget, zodat u straks kunt genieten van een badkamer die helemaal bij u past.
Muren en vloeren betegelen
Een nieuwe badkamer begint bij mooie tegels of stucwerk op de muren en een tegelvloer. Wij hebben een ruime keuze aan tegels in verschillende kleuren, maten en patronen. Onze vakmensen zorgen voor een strakke afwerking, zodat uw badkamer er weer als nieuw uitziet.
Nieuwe verlichting plaatsen
Goede verlichting is essentieel in een badkamer. Wij kunnen nieuwe verlichting installeren die past bij uw wensen en interieur. Denk bijvoorbeeld aan een verlaagd plafond met sfeervolle ledspots.
Bad of douche installeren
Een bad of douche is natuurlijk onmisbaar in uw badkamer. Wij kunnen deze voor u installeren en adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. Gaat u voor een ruime inloopdouche of een luxe bubbelbad? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
Meubels vervangen
Ook de meubels in uw badkamer kunnen aan vervanging toe zijn. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw badkamermeubel met extra opbergruimte, een designradiator of een mooie spiegel. Wij hebben een ruim assortiment aan badkamermeubels en adviseren u graag over de mogelijkheden.
Ventilatie verbeteren
Een goede ventilatie is belangrijk in uw badkamer. Wij kunnen uw oude ventilatiesysteem vervangen door een nieuwe, energiezuinige variant. Zo blijft uw badkamer fris en voorkomt u vochtproblemen.
Kortom, wij bieden een complete service voor het renoveren van uw badkamer. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.
Badkamer Renovatie Deventer

Zie ook: