Telefoon:
+31 (0)570 – 59 55 09

E-mail:
info@komperda.nl

WhatsApp:
+31 (0)570 – 59 55 09


Badkamer renovatie Deventer

Badkamer verbouwen Deventer

Home » Badkamer verbouwen Deventer
Badkamer verbouwen in Deventer

Uw badkamer verbouwen in Deventer

Uw badkamer is een plek waar u dagelijks tijd doorbrengt en het is belangrijk dat deze perfect aansluit bij uw wensen.

Waarom uw badkamer verbouwen?

Misschien is uw huidige badkamer niet praktisch ingedeeld of heeft het gebrek aan opbergruimte. Een verbouwing biedt de mogelijkheid om deze problemen aan te pakken en de ruimte optimaal te benutten.

Door uw badkamer te moderniseren, creëert u een eigentijdse en stijlvolle ruimte. Dit kan niet alleen uw eigen woongenot vergroten, maar ook de waarde van uw woning verhogen. Een nieuwe badkamer kan namelijk een grote aantrekkingskracht hebben op potentiële kopers.

Of wilt u liever een ontspannende en luxe omgeving creëren, denk hierbij aan het plaatsen van een bad of whirlpool, een inloopdouche met regendouchekop of vloerverwarming.

Kortom, er zijn genoeg redenen om uw badkamer te verbouwen. Wij kunnen u helpen bij het realiseren van uw droombadkamer.

Nieuwe badkamer Deventer

Bij het renoveren van een badkamer hanteren wij een gestructureerde werkwijze om ervoor te zorgen dat het gehele proces soepel verloopt.
Allereerst beginnen we met een inventarisatie van de huidige situatie. Wij komen bij u langs om een vrijblijvende offerte op te stellen. Eerst bekijken we de staat van de badkamer en maken aantekeningen van eventuele problemen die opgelost moeten worden.
Vervolgens bespreken we met u uw wensen en budget.
Op basis hiervan maken we een vrijblijvende offerte.
Het is mogelijk om een ontwerp en een 3D visualisatie van de nieuwe badkamer door ons te laten maken, zo krijgt u een goed beeld van het eindresultaat.
(bekijk hier de voorwaarden)

Badkamer verbouwen Deventer


Werkzaamheden

Na goedkeuring van de offerte gaan we over tot de daadwerkelijke verbouwing. Dit begint met sloopwerkzaamheden en eventuele aanpassingen van leidingen en elektra. Wij zorgen ervoor dat alles veilig wordt uitgevoerd. Vervolgens gaan we aan de slag met het plaatsen van nieuwe tegels, sanitair en meubels. We werken nauwkeurig en zorgen voor een professionele afwerking. Als laatste zorgen we voor de afronding en oplevering van uw gerenoveerde badkamer. We controleren of alles naar wens is van de klant en zorgen ervoor dat de badkamer gebruiksklaar is. Zo kunt u direct genieten van een prachtig vernieuwde badkamer waarin al uw wensen zijn verwerkt.

Wat kost een badkamer verbouwen in Deventer?

Een nieuwe badkamer inclusief montage brengt verschillende kosten met zich mee. De kosten kunnen sterk variëren, afhankelijk van de materialen, kwaliteit en het merk gebruikt gaat worden. De kosten van het arbeidsloon kunnen ook variëren, afhankelijk van de complexiteit van het werk. Verder worden er ook sloop- en afvoerkosten meegenomen in de begroting. Al met al kunnen de kosten voor een nieuwe badkamer inclusief montage sterk variëren, afhankelijk van uw specifieke wensen en eisen. Op onze offerte ziet u precies wat de gehele badkamer verbouwing gaat kosten, zonder verborgen kosten.


Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Badkamer verbouwing

Afwerking en styling
Afwerking en styling zijn essentiële onderdelen van een badkamer verbouwing in Deventer. Bij het kiezen van materialen is het belangrijk om rekening te houden met zowel de functionaliteit als de esthetiek. Denk bijvoorbeeld aan duurzame en waterbestendige materialen zoals water besparende kranen. Daarnaast is het kleur- en verlichtingsplan van groot belang voor de sfeer in de badkamer. Het gebruik van warme kleuren en doordachte verlichting kan zorgen voor een ontspannen en luxe uitstraling.
Wand- en vloer afwerking
Wand- en vloerafwerking is een belangrijke stap in een badkamer verbouwing. Hierbij kunnen verschillende technieken en materialen worden gebruikt, zoals tegels, stucwerk of verf. Het is van belang om te zorgen voor een goede afwerking, zodat de wanden en vloeren waterdicht en eenvoudig schoon te maken zijn. Daarnaast kan de keuze voor een bepaalde wand- en vloerafwerking ook bijdragen aan de gewenste uitstraling van de badkamer.
Inrichting
De inrichting van de ruimte is een cruciaal onderdeel van de badkamer verbouwing. De indeling en plaatsing van sanitair, zoals het toilet, de douche en het bad, bepalen de functionaliteit en het comfort van de badkamer. Daarnaast spelen meubels en opbergruimte een rol spelen bij het inrichten van de badkamer. Het is belangrijk om de beschikbare ruimte optimaal te benutten, zodat er voldoende bewegingsruimte is en de badkamer praktisch en overzichtelijk wordt ingericht.
Nieuwe badkamer
Contact
Dus u wilt uw badkamer verbouwen in Deventer? Wij staan graag voor u klaar!

U kunt contact met ons opnemen via verschillende kanalen. Heeft u liever persoonlijk contact? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op het nummer 0570-595509. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen.

Daarnaast kunt u ons ook een e-mail sturen naar info@komperda.nl. Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw bericht.

Mocht u liever ons bezoeken, dan bent u van harte welkom op ons adres: Kluwerweg 26-28, Deventer. (alleen op afspraak)


Zie ook: