Telefoon:
+31 (0)570 – 59 55 09

E-mail:
info@komperda.nl

WhatsApp:
+31 (0)570 – 59 55 09


Badkamer en toilet verbouwing Amsterdam

Home » Badkamer en toilet verbouwing Amsterdam

Badkamer en toilet verbouwing Amsterdam

Onlangs hebben we een badkamer en toilet in Amsterdam volledig gerenoveerd, met als resultaat een prachtige uitstraling. Een van de belangrijkste veranderingen was het plaatsen van nieuwe tegels, die zorgen voor een frisse en strakke look. Daarnaast hebben we in de badkamer een inloopdouche geïnstalleerd, waardoor de ruimte optisch groter oogt en er een luxe uitstraling ontstaat. Het verlaagde plafond met led spots zorgt voor een sfeervolle verlichting en maakt de badkamer helemaal af. Met deze renovatie is de badkamer niet alleen functioneel, maar ook een plek om heerlijk te ontspannen en tot rust te komen.

Bent u van plan om uw badkamer of toilet te verbouwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Met onze professionele vakmensen zorgen wij voor een vakkundige verbouwing van uw badkamer en/of toilet. Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen u voorzien van deskundig advies en hoogwaardige kwaliteit.

Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuwe douche, het vervangen van sanitair of het renoveren van de gehele badkamer, wij staan voor u klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie en laat uw badkamer verbouwen door onze experts!